O nama

Kompanija Vector Group Doo se dugi niz godina bavi proizvodnjom, trgovinom, obradom i ugradnjom kamenih elemenata, mermera, granita i keramičkih pločica. Višegodišnje iskustvo, kvalitet obrade i obraćanje pažnje na svaki detalj su nešto što nas izdvaja od konkurencije i svrstava medju lidere u Srbiji i u regionu.

Vector Group Doo nastavlja tradiciju porodične firme “Galić” koja je više od 30 godina pružala usluge obrade i ugradnje svih vrsta podnih i zidnih obloga, što nam je dalo nemerljivo iskustvo i jake temelje za budićnost kao i podizanje kvaliteta i završne obrade na najviši mogući nivo.

 

 

 

Vector Group DooNaša najbolja preporuka su izvedeni radovi na teritoriji Republike Srbije i lista klijenata sa kojom se ponosimo. Neke od naših radova i listu klijenata možete pogledati na strani sa našim referencama.

Veliki izbor proizvoda i široka paleta koju imamo u ponudi su garancija da ćete sigurno pronaći pravi proizvod za vas, prema vašim željama i mogućnostima i zato se nemojte ustručavati da nas kontaktirate ili posetite u našem izložbeno-prodajnom salonu.